Rendeljen online!
Étlap
- Reggelik (11)
- Hideg előételek (2)
- Meleg előételek (3)
- Levesek (11)
- Húsmentes ételek és saláták (5)
- Tésztafélék (3)
- Konyhafőnök ajánlata (11)
- Szárnyas húsból készült ételek (8)
- Sertéshúsból készült ételek (12)
- Marhahúsból készült ételek (4)
- Készételek (4)
- Halételek (6)
- Bőségtálak (4)
- Gyerekmenü (6)
- Savanyúságok (5)
- Friss saláta (4)
- Desszertek (7)
- Hideg előételek (2)
- Meleg előételek (3)
- Levesek (11)
- Húsmentes ételek és saláták (5)
- Tésztafélék (3)
- Konyhafőnök ajánlata (11)
- Szárnyas húsból készült ételek (8)
- Sertéshúsból készült ételek (12)
- Marhahúsból készült ételek (4)
- Készételek (4)
- Halételek (6)
- Bőségtálak (4)
- Gyerekmenü (6)
- Savanyúságok (5)
- Friss saláta (4)
- Desszertek (7)
Itallap

A menü második
Bruttó ár: 1600 Ft
+ elviteles doboz ára: 100Ft.
Kategória: Szerda
Az éttermünk zárva tart, így jelenleg nem tud rendelni! Rendelését hétfőtől péntekig 7:00-18:00 tudja leadni.
Bruttó ár: 1600 Ft
+ elviteles doboz ára: 100Ft.
Kategória: Szerda
A: - Rakott karfiol
B: - Kelkáposzta főzelék, sertéspörkölttel
Az éttermünk zárva tart, így jelenleg nem tud rendelni! Rendelését hétfőtől péntekig 7:00-18:00 tudja leadni.
Közösségi megosztás:




Hortobágyi húsos palacsinta rántva, vegyes körettel
Bruttó ár: 4500 Ft
Kategória: Sertéshúsból készült ételek
... Tovább »
Bruttó ár: 4500 Ft
Kategória: Sertéshúsból készült ételek
... Tovább »
























Brassói szűzérzmék, sültburgonya
Bruttó ár: 4890 Ft
Kategória: Sertéshúsból készült ételek
... Tovább »
Bruttó ár: 4890 Ft
Kategória: Sertéshúsból készült ételek
... Tovább »




Göngyölt pulykamell sajttal és sonkával töltve, vegyes körettel
Bruttó ár: 5200 Ft
Kategória: Szárnyas húsból készült ételek
... Tovább »
Bruttó ár: 5200 Ft
Kategória: Szárnyas húsból készült ételek
... Tovább »




Ördögragu ,steak burgonyával
Bruttó ár: 5960 Ft
Kategória: Konyhafőnök ajánlata
Bruttó ár: 5960 Ft
Kategória: Konyhafőnök ajánlata
bélszín, pulykamell, sertésszűz csípős mártással
... Tovább »




















